sunnuntai 26. lokakuuta 2008

85 kertaa kiitos!

Lämmin kiitos kaikille minua äänestäneille, tulos on ennen tarkistuslaskentaa 19 ääntä enemmän kuin edellisissä kuntavaaleissa, hienoa. Ottaen huomioon rajalliset mahdollisuuteni panostaa vaaleihin taloudellisesti sekä koiranhoidollisista syistä fyysisesti kaduilla seisoskellen, en voi olla kuin tyytyväinen tulokseen. Veikkaan, että valtaosan äänistäni olen saanut kalasteltua koneen ääressä istuskellen, eli nettisivujen ja blogini kautta.Erityiskiitos siis vielä ihanalle Iipille kotisivuprojektista.

Tämä blogini asettuu nyt lepotilaan. Olen otettu, että olet käyttänyt aikaasi ajatuksieni lueskeluun. Oraksen sanoin: Rauhaa.

*****

PÄIVÄN HYVIKSET: Mahtavat uudet sijoitukset: Vihreät Helsingissä kakkonen, Uudellamaalla kolmonen ja koko Suomessa neljäs. Hienoja yksittäisten ihmisten ja koko puolueen voittoja Helsingin lisäksi ainakin Espoossa, Tampereella, Turussa, Oulussa, Kuopiossa, Lohjalla, Askolassa, Järvenpäässä jne. Terhi Niinimäen pääsy Vantaan valtuustoon.

PÄIVÄN PAHIKSET: Perussuomalaisten pelottava nousu, yhtenä menestyksellisimmistä paikoista Vantaa. Vihreiden tappio uudessa suur-Kouvolassa. Se, että jäimme Vantaalla jälleen piirun verran lisäpaikasta esimerkiksi upean vaalipäällikön omistautuneesta panostuksesta huolimatta.

Ei kommentteja: