perjantai 24. lokakuuta 2008

Jos kannatat minua, äänestä minua

Jos vanhat merkit paikkansa pitävät, nyt on korkea aika vakuuttaa sinut rakas lukijani siitä, että sateeseen kannattaa lähteä tarpomaan vettynyt äänestyslappu kourassa, jonottaa kopille ja piirtää lappuun kaunis numerosarja 552. Kuntavaalit on ihan oikeasti se vaikuttamisen paikka, eikä ole nimbyilyä välittää siitä, mitä lähiympäristössä tapahtuu. Mitä Vantaa rakentaa Kehäradan varteen, millaista ja minkä hintaista joukkoliikennettä käytämme, kuinka suhtaudumme uussuomalaisiin, lasten ja vanhusten hyvään hoitoon, Sipoonkorven kansallispuistoon, eläinsuojelun tasoon, ihmisoikeuksien mukana pitoon kansainvälisten suhteidemme hoidossa, päätösten sukupuolivaikutusten arviointiin, kulttuurin tukemiseen - se kaikki on tärkeää.

Jos tässä blogissani ja nettisivullani esittämäni ajatukset tuntuvat sinusta vierailta, tai asut muualla kuin Vantaalla, äänestä kuitenkiin Vihreää. Tarja kertoo miksi. Hyviä ehdokkaita ympäri Suomen löydät esimerkiksi Rohkeutta on - sivustolta. Jos et edelleenkään osaa päättää, tai etsit kaltaiseni arvomaailman omaavaa ehdokasta, voi minulta kysyä myös täsmäsuosituksia, tunnen onnekseni lukuisia hyvä Vihreitä ehdokkaita ympäri Suomen.

Jos sinulla on muutenkin vielä minulta kysyttävää, meilaa osoitteeseen anna-stiina.lundqvist[at]vantaanvihreat.fi. Tänä viikonloppuna aion käydä kummityttöni perheen kanssa Heurekassa ja lastenmusiikkikonsertissa. Jakaa vielä muutaman "vaalikarkin" eli herkkutikun koirapuistossa. Istua vaalilautakunnassa. Niin ja tietenkin - äänestää.

PS. Seuraa vaalilupaus: Mikäli tulen valituksi, jatkan bloggaustani valtuustotyön arjesta.

*****

PÄIVÄN HYVIS: 15 hyvää syytä äänestää

PÄIVÄN PAHIS: Viikonlopun myrskysää - mutta ethän ole sokerista, pieni happihyppely äänestyskopille tekee vain hyvää.

Ei kommentteja: