keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Yhden loppu on toisen alku

Pahoittelen syntynyttä taukoa bloggauksessa, vaihdoin työpaikkaa ja siinä sivussa nettiyhteyteni katkesi reiluksi vuorokaudeksi. Päättelin, ettei uutta duunia kannata aloittaa ihan heti ensimmäisenä päivänä työajalla bloggaillen. ;)

Oli siis aika sanoa haikeat hyvästit eduskunnalle ja siirtyä Kauppatorin laitaan ulkoministeriön leipiin. Ikävöitäviä asioita jäi lukuisia: tulen varmasti vielä kaipaamaan tunnetta, jolloin olen uutisten ytimessä, välillisesti jopa niihin vaikuttamassa. Suren mainion lounaspöytäyhteisömme menetystä, on mielettömän piristävää päästä nauramaan oikein kunnolla kesken arkisen työpäivän. Tyhjä olo syntyy siitä, etten enää pääse olemaan läheisessä yhteydessä idearikkaaseen, fiksuun ja lämpimään pomooni.

Toisaalta kaikella on aikansa, ja uusikin innostaa. On hienoa päästä keskittymään yhteen, vaikkakin laajaan, politiikan sektoriin. On hauskaa vaihtaa seuraa ja paikkaa lounaalta toiseen, onneksi torin liepeillä työskentelee muitakin kavereitani. On mielenkiintoista päästä tekemään töitä kokonaiselle heterogeeniselle porukalle, sulattamaan monta erilaista ajatustapaa yhtenäiseksi kannaksi.

*****

PÄIVÄN HYVIS: Boss on saanut hyvän ja rakastavan kodin

PÄIVÄN PAHIS: Itsestäänselvästi Alma Median johto l

Ei kommentteja: