lauantai 4. lokakuuta 2008

Läksiäiset ja uudet nettisivut

Kutsuin eilisillaksi luokseni joukon entisiä työkavereitani, osa jo aiemmin kolleganani lopettaneita, osa vasta tiistaina viimeistä työpäivää kanssani viettäneenä. Ilta oli juuri sitä mitä toivoin, lämminhenkistä jutustelua kynttilänvalossa ilman melankolisia puheita tai lopullisuutta. Eiväthän nämä hyvästit olleetkaan, tulen varmasti käymään vielä paljon eduskunnassa sekä ystäviä moikkaamassa että nykyisen työni merkeissä.

Vihreiden kampanja-avajaisiiin Kamppiin en päässyt, mutta kuulin kuitenkin, että tunnelma oli katossa ja ehdokkailla hyvä fiilis päällä. Juuri avautuneilla puolueen kampanjasivuilla on aika mielenkiintoinen luettelo kävijöiden ajatuksista rohkeudesta. Tässä muutama nappaus:

Rohkeutta on osallistua, vaikuttaa, tehdä, lähteä, elääääää.

Det är modigt att medge, att man ibland är rädd.

Rohkeutta on taistella kestävän kehityksen-, eläinten oikeuksien-, hallitun globalisaation-, hyvän elämän-, sosiaalisen oikeudenmukaisuuden- ja suvaitsevaisuuden puolesta.

Tänään avautuivat omat, ihanan ystäväni Iipin tekemät nettisivuni. Käy katsomassa ja kommentoi vaikkapa tänne.

*****

PÄIVÄN HYVIS: Ransu täyttää 30 vuotta.

PÄIVÄN PAHIS: Ja taas täysin absurdia Kollajan allashanketta kaivetaan kaikista oikeuden päätöksistä huolimatta haudastaan, huoh.

Ei kommentteja: